Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

Zomervakantie


Vanaf 8 juli gaat het zomerrooster in werking in verband met vakantietijd. De praktijk is bereikbaar tot 13:00. Vanaf 13:00 wordt waargenomen door collega-huisartsen. Luister het antwoordapparaat van de praktijk af voor informatie welke collega-huisarts zal waarnemen. Dokter Tabor-Mulder is op vakantie vanaf 10 juli tot half augustus. Dokter Brueren gaat op vakantie vanaf 16 september tot 5 oktober.
Lees verder »

Digitale bereikbaarheid


Vanaf nu online afspraken maken, herhaalrecepten bestellen, lab uitslagen bekijken, en het eigen dossier inzien via www.MijnGezondheid.net.
Lees verder »

Inschrijving


U bent als nieuwe patiënt welkom in Huisartsenpraktijk Stiphout, mits u ook in Stiphout woont. De doktersassistente kan voor u een afspraak maken om kennis te maken met de praktijk en een van de huisartsen. Wij leveren graag goede zorg en willen een stabiele huisartsenfunctie uitoefenen rondom de praktijk. Daarom willen we op tijd bij u kunnen zijn voor een spoedvisite. Derhalve nemen wij alleen nieuwe patienten aan die in Stiphout wonen. Voor of direct na inschrijving in onze praktijk, kunt u uw vorige huisarts op de hoogte brengen en het medische dossier overbrengen naar uw nieuwe huisartenpraktijk. Om gegevens van uw vorige huisarts te mogen aanvragen, moet u een toestemmingsformulier invullen en ondertekenen bij uw vorige huisarts. Voor de inschrijvimg bij de nieuwe huisarts, moet u een inschrijfformulier invullen en ondertekenen. Gelieve dit formulier na invullen te printen en mee te nemen naar de praktijk samen met uw identiteitsbewijs en zorgpas. Belangrijk is dat u ook uw Ziekenhuis op de hoogte brengt van de wisseling van de huisarts , zodat men het in de patiëntenadministratie kan aanpassen.
Lees verder »

Afspraak maken


Ivm de enorme drukte lukt het niet altijd om dezelfde week een afspraak te maken. We doen ons best om een tijdstip af te spreken, zoals het u uitkomt.
Lees verder »

Privacywet


Privacyreglement van onze praktijk

Uw persoonsgegevens en uw privacy in onze huisartsenpraktijk

 

Algemeen

De AVG is de nieuwe wet ter be...
Lees verder »

Triage


De doktersassistente zal aan de telefoon vragen wat de reden van uw bellen is om de urgentie van uw klacht te bepalen. Indien u niet wenst dit kenbaar te maken, is dit natuurlijk goed en begrijpelijk. 


Lees verder »

Contact

Spoednummer 06-81709890
 

Huisartsenpraktijk Stiphout

Kloosterstraat 23a
5708 GM Helmond
Telefoon:
0492-534606
Fax:
0492-476183
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie