De huisartsen

Huisartsenpraktijk Stiphout is een praktijk, waar twee huisartsen samenwerken: Dr Brueren en Drs Tabor-Mulder. Als patiënt kunt u bij beide terecht, waarbij u altijd uw voorkeur kunt aangeven. Dr Brueren werkt op maandag, woensdag en vrijdag. Drs Tabor-Mulder werkt op dinsdag en donderdag.
De huisartsen bieden hun zorg zo veel mogelijk op basis van de moderne, nationale of internationale, richtlijnen voor ‘good clinical practice'. Voor homeopathie, natuurgeneeswijzen en andere niet-universitaire vormen van geneeskunde kunt u niet terecht. De huisarts kan u mogelijk wel adviseren wanneer u daar al gebruik van maakt, of gebruik van wilt maken.
Bij afwezigheid door vakantie, nascholing of andere reden, vindt overdracht van belangrijke medische gegevens plaats van uw huisarts naar de huisarts van dienst. Via het telefoonnummer van de huisartsenpraktijk hoort u wie er dienst heeft en op welk telefoonnummer u de dienstdoende huisarts kunt bereiken.
 

 Mark foto Dr. Brueren

Dr. Brueren heeft in 1994 huisartsenpraktijk Stiphout opgericht met Drs. W.Bijloo-de Graaff. Beide huisartsen hadden als wens parttime als huisarts te werken. Dr. Brueren rondde in de eerste jaren van de praktijk zijn onderzoek af. Hij promoveerde in 1998 aan de Universiteit Maastricht tot doctor in de geneeskunde. De titel van zijn proefschrift: ‘Diagnosing hypertension. Contributions from primary care'.
Naast zijn werk als huisarts in huisartsenpraktijk Stiphout is Dr. Brueren werkzaam aan de Universiteit Maastricht als begeleider van huisartsen-in-opleiding. Tevens werkt hij aan landelijke richtlijnen voor huisartsen met Hart-en-Vaatziekten als onderwerp en schrijft hij literatuur en boeken over dit onderwerp.

 

 

Leonie Mw drs. Leonie Tabor-Mulder

Vanaf 1 januari 2017 zal Mw Drs. Tabor-Mulder als vaste huisarts werkzaam in Huisartsenpraktijk Stiphout. 

Voorstellen Drs. Tabor-Mulder
Afgelopen maanden heb ik al kennisgemaakt met het mooie Stiphout. Ik ben blij te starten als vaste huisarts in dit sympathieke dorp. Samen met mijn man, zoon  en dochter woon ik in Beek en Donk. Zelf ben ik geboren in Twente. Ik ben Geneeskunde gaan studeren in Nijmegen en door mijn huwelijk verder naar het zuiden getrokken. Ik ben sinds 2007 als huisarts werkzaam in onder andere Asten en Helmond. De kinderen van mij zijn nu groter. Vorige jaar ben ik gaan werken op de universiteit in Nijmegen als huisartsdocent. Mijn taak daar is huisartsen-in-opleiding te begeleiden in hun leerproces en onderwijs geven en maken. Erg blij ben ik, dat ik samen met Dr. Mark Brueren en het team, nu als huisarts zorg aan u mag verlenen.

Graag tot Ziens! Drs. Leonie Tabor-Mulder

Contact

Spoednummer 06-81709890
 

Huisartsenpraktijk Stiphout

Kloosterstraat 23a
5708 GM Helmond
Telefoon:
0492-534606
Fax:
0492-476183
Routebeschrijving >

gezondheids­informatie